Elevii au „vazut” pe pielea lor ce inseamna sa conduci beat sau drogat

Hila Ovidiu

Elevii din scolile sibiene au putut experimenta marti sofatul sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor halucinogene. Stati linistiti, copiii nu au consumat pe bune vicioasele substante ci au fost rugati sa conduca o tricicleta printre jaloane folosind ochelari speciali care deformeaza realitatea. Majoritatea tinerilor au fost socati de impactul puternic pe pe care il pot avea consumul de alcool la volan sau cel de substante interzise prin lege.

Evenimentele organizate cu prilejul implinirii a 194 de ani de atestare documentara a Politiei Romane au continuat si marti la Sibiu. In cursul acestei zile elevii de clasele a XI-a si a XII-a au avut ocazia de a testa pe propria piele efectele pe care le provoaca alcoolul si drogurile in momentul in care o persoana este la volan. Cu ajutorul unor ochelari speciali care deformeaza realitatea scolarii au fost invitati sa conduca o tricicleta speciala printre jaloane. Misiunea a fost destul de greu de indeplinit. Vineri vor avea loc alte evenimente dedicate Zilei Politiei Romane. Acestea vor avea loc in Muzeul in aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prins la volan desi avea permisul suspendat

Ghinion maxim pentru un barbat de 30 de ani din Dambovita. Omul a fost prins de politisti la volan cu o zi inainte sa-i fie restituit permisul de conducere. Poate ca soferul ar fi trecut neobsewrvat de filtrele de politie daca nu ar fi calcat prea tare pedala de acceleratie. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro