E.ON modernizează peste 60 de străzi din Sibiu în 2016

Hila Ovidiu

Compania de gaz E.ON Distribuţie România pregăteşte pentru 2016 modernizarea a aproximativ 45 kilometri de reţea, investiţie ce presupune înlocuirea de conducte şi branşamente de gaze naturale pe 63 de străzi din Sibiu.

“E.ON Distribuţie România a finalizat, anul trecut, în municipiul Sibiu, mo-dernizarea a circa 30 kilometri de conducte şi branşamente, pe un număr de 51 de străzi, iar pentru acest an obiectivul este modernizarea a circa 45 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale pe 63 de străzi. Valoarea totală a proiectelor de investiţii pentru perioada 2015-2016 este de circa 25 milioane lei”, se arată într-un comunicat transmis , joi, de companiei.

In 2015 E.ON a încheiat proiectul de înlocuire a peste 100 km de conducte şi branşamente, însemnând 20% din lungimea reţelei de gaze naturale a municipiului.

În ultimii 10 ani, E.ON a investit circa 75 milioane de lei pentru modernizarea a 250 kilometri din reţeaua de gaze naturale a Sibiu, ceea ce înseamnă circa 50% din lungimea întregii reţele care deserveşte consumatorii din oraş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Liberalii, despre relaţia cu FDGR la alegerile locale

Co-preşedintele PNL Sibiu Raluca Turcan a declarat, în conferinţa de presă, că PNL şi FDGR, considerat “formaţiunea de suflet” a preşedintelui Klaus Iohannis, nu vor fi adversari la viitoarele alegeri. Liberalii spun că au adversar PSD-ul şi că sunt deschişi formaţiunilor care “susţin mandatul lui Klaus Iohannis”.“Adversarul politic al PNL […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro