Dosare pentru ajutorul de incalzire

Hila Ovidiu

Atentie sibieni. De luni se pot depune dosarele pentru ajutorul de incalzire a locuintei. Formularele pot fi obtinute de la sediul vechi al primariei.

iDe luni sibienii pot depune dosarele pentru a primi ajutorul de incalzire a locuintei. Ajutoarele se acorda pentru perioada 1 noiembrie 2014-31 martie 2015. formularele specifice pot fi completate la sediul vechi al Primariei sau online pe site-ul institutiei. Depunerea dosarului complet se va face insa tot la ghiseu. Beneficiaza de acest ajutor cei ai carui venit mediu lunar pe membru de familie este de pana la 786 de lei. in cazul unei persoane singure autorul se acorda celor care au salarii sub 1082 lei. cuantumul ajutorului variaza intre 66 de lei pentru ce care au un venit net lunar pe membru de familie cuprins intre 615,1 lei si 786 de lei si pana la 97 de lei pentru cei cu un venit net lunar pe membru de familie de pana la 155 lei. cei care folosesc gaze naturale si energie electrica pentru incalzire primesc pana la 262 de lei. Cei care isi incalzesc locuintele cu lemne si carbuni sau petrol primesc intre 16 si 54 de lei. Dosarele pot fi depuse pana la 30 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Selectie pentru Spania

Vreti sa lucrati in strainatate? Angajatorii sibieni cauta agricultori romani. Se cauta culegatori de casuni. Selectia va avea loc in prima luna a anului viitor in perioada 26-30 ianuarie. Sunt disponibile 800 de posturi. Durata contractului de munca este de 3 luni. Munca va incepe cel mai probabil din 15 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro