Dosare penale pentru infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

Alcoolul la volan si conducerea de autoturisme neinmatriculate troneaza in topul infractiunilor rutiere comise de catre soferii din Sibiu. Alti 2 oameni s-au ales cu dosare penale in ultimele 24 de ore.

inexPrimul dintre soferi a fost tras pe dreapta in cursul serii trecute pe DN1 in apropiere de Vestem. Cand i-au pus etilotestul oamenii legii au constatat ca soferul de 38 de ani era beat. Rezultatul alcoolmetrului a fost de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul acestuia. Iar daca nu trece zi fara dosare penale pentru soferi beti la volan, nici cei din categoria posesorilor de masini neinmatriculate nu s-au lasat mai prejos. Pe DN7 la Talmaciu politistii au oprit un conducator auto de 29 de ani din Constanta. Masina acestuia era neinmatriculata. Atat sibianul cat si constanteanul s-au ales cu dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ploua pana vineri

Va era dor de ploi? Revin din aceasta seara! Instabilitatea atmosferica se va mentine pana vineri dimineata! Primele picaturi de ploaie au si cazut deja incepand cu ora 15.00. avertizarea meteo a intrat insa in vigoare abia de la ora 17.00 si va tine cel mai probabil pana vineri dimineata. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro