Donatii pentru pediatrie

Hila Ovidiu

Spitalul de pediatrie din Sibiu a primit o donatie importanta din partea Asociatiei “Luftfahrt Pro Pediatria, care a oferit Asociatiei “Pro Pediatria”,  Asociatia Spitalului de Pediatrie din Sibiu, produse in valoare de 50.000 de euro. La eveniment a fost de fata si primarul Klaus Johannis.

Donatia consta in peste 12.000 de kilograme de mancare pentru copilasi, valoarea acesteia fiind de peste 48.000 de euro. Aceste produse au fost preluate de Asociatia Pro Pediatria care le va distribui pentru hrana micilor pacienti internati in sectiile Spitalului, dar si pentru copilasii din cresele si gradinitele sibiene, in functie de necesitati. La eveniment au fost prezenti alaturi de primarul Klaus Iohannis, directorul Fundatiei bavareze Luftfahrt Ohne Grenzen e.V, Frank Franke, profesor doctor W. Schramm, profesor doctor Walter Ghebhardt, directorul Fundatiei Bavaria Romania si managerul Spitalului de Pediatrie Sibiu, Mihut Alexandru. Musafirii au interpretat aceasta donatie ca un gest de prietenie. Nu este prima data cand aceasta fundatie germana sprijina spitalele din Sibiu. In august 2011 Spitalul Judetean Sibiu a primit o donatie in valoare de aproximativ 71.000 de euro constand in materiale dezinfectante, paturi, imbracaminte si incaltaminte pentru copii si medicamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Blocaj la Vestem

DN 1 a fost blocat pe un sens de mers mai bine de o ora, luni dimineata, in zona localitatii sibiene Vestem. Un TIR a lovit un cap de pod si apoi a ricosat in parapetul de la marginea drumului. Din fericire nu s-au inregistrat victime. Soferii care au circulat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro