Doamnele au reducere la ACR

Doamnele care au masina, au si reducere. De 1 si 8 martie, soferitele primesc reduceri mari daca devin membre ale Asociatiei Automobil Clubul Roman.

In dorinta de a oferi un cadou doamnelor aflate la volan, Automobil Clubul Roman a hotarat ca in perioada 1 – 8 Martie 2012, toate doamnele care doresc sa devina membre ACR, sa beneficieze de o reducere de 20% din cuantumul cotizatiei de membru. Ele  se bucura astfel de sentimentul de siguranta oferit de calitatea de membru ACR, oriunde calatoresc, atat in tara cat si in strainatate.
Asa ca ele vor primi un discount de 20% la plata cotizatiei de membru. Reduceri vor primi si barbatii.  5 Aprilie – Ziua Automobilistului: Pana in 5 aprilie 2012, cand se va sarbatori ziua automobilistului, se va acorda un discount de 10% la cotizatia de membru pentru toti cei care se inscriu in asociatie sau isi reinnoiesc calitatea de membru in aceasta perioada.

One thought on “Doamnele au reducere la ACR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sunt multi, platesc putini

In judetul nostru aproximativ 36 de mii de societati aproape ca nici nu exista. Si asta pentru ca ele nu au adus nicio contributie statului. Din totalul de mai bine de 50 de mii de contribuabili doar 14 mii au platit macar un leu. Fie nu au activitate deci nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro