Directori scolari noi

Hila Ovidiu

20 dintre directorii de unitati de invatamant care au fost numiti de consiliu dupa ce in unitatile respective candidatii pentru functiile de conducere au picat examenul si-au dat demisia. In locul lor au fost numite alte persoane, tot cu titlu de interimat. In majoritatea cazurilor este vorba despre fostii directori care…au picat examenul!

In prima saptamana a lunii reprezentantii Inspectoratului Scolar Sibiu s-au ocupat de rezolvarea problemelor unitatilor de invatamant in care directorii sau directorii adjuncti numiti si-au dat demisia. Vorbim despre 20 de gradinite, scoli generale sau licee aflate in aceasta situatie. Au fost numiti cu detasare directori noi la gradinitele 5, 16, 18, 37, 43, Piticot si Micul Print, la scolile  21,  Ocna Sibiului, Orlat, Chirpar, Rosia, Valea Viilor, Mihaileni, Porumbacu de Jos, Ludos, dar si la Centrul Scolar de |Educatie Incluziva Dumbraveni si Liceul Carol. Si-au dat demisia directori adjuncti de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Turnu Rosu, Scoala Gimnaziala numarul 2 din Sibiu, Scolile din Rosia, Axente Sever, Laslea si Liceul Tehnic Iacobeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Informare meteo de vreme rea

Primavara se lasa asteptata. Dupa cateva zile de vreme frumoasa precipitatiile isi reintra in drepturi. Meteorologii au emis o informare de vreme rea valabila pana joi. Politistii le recomanda tuturor participantilor la trafic sa dea dovada de atentie si prudenta. Dupa cateva zile cu temperaturi pozitive si chiar soare in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro