Dezinsectia si deratizarea incep in aceasta luna

Hila Ovidiu

S-a semnat contractul pentru dezinsectie. Marea “descapusare” va incepe in aceasta luna. Dezinsectia parcurilor si a zonelor verzi costa aproximativ 130 de mii de lei iar deratizarea 98 de mii de lei.

Segmentul de dezinsectie presupune pulverizarea de substante impotriva tanatarilor si a capuselor. Prima repriza de dezinsectie este programata pentru aceasta luna. Urmatoarea va avea loc in lunile august si septembrie. Pentru dezinsectie firma castigatoare va incasa aproximativ 126 de mii de lei. In baza contractului de deratizare, in valoare de 98 de mii de lei, aceeasi firma din Deva va amplasa in teren in luna iunie raticide. Aceleasi substante vor fi folosite si in perioada septembrie-octombrie cu acelasi scop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vreme rea=val de accidente rutiere

Atentie soferi! Anumite zone ale tarii sunt sub avertizari meteo de vreme rea. Fiti prudenti la volan si nu calcati prea tare pedala de acceleratie. Politistii rutieri spun ca numai daca respectati cu sfintenie regulile de circulatie puteti ajunge acasa langa cei dragi, in siguranta. Vara pare sa se mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro