Dezinsectia s-ar putea face in iunie

Hila Ovidiu

Municipalitatea sibiana se chinuie sa gaseasca o firma care sa se ocupe si in acest an de dezinsectie. Cu putin noroc campania de dezinsectie ar putea sa inceapa in luna iunie.

Speriati de numarul mare de zone in care a fost remarcata prezenta capuselor, reprezentantii municipalitatii cauta si pentru acest an o firma care sa se ocupe de dezinsectie. Cu putin noroc, daca toate procedurile decurg conform planului operatiunea de dezinsectie ar putea fi realizata in luna iunie. In municipiul Sibiu au ajuns la spital dupa ce au fost intepati de capuse de la inceputul sezonului si pana in prezent 253 e persoane. Dintre acestea, cele mai multe, 123 au optat pentru Spitalul Judetean, 102 pentru Spitalul de Pediatrie si restul pentru Spitalul Militar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zeci de sibieni intepati de capuse

Capusele continua sa faca victime la Sibiu. In doar o saptamana au ajuns la spital peste 70 de persoane intepate de aceste insecte. Netratata, intepatura de capusa poate fi foarte periculoasa pentru ca duce la boala Lyme. Sunt cele mai multe cazuri inregistrate de catre Directia de Sanatate Publica de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro