Defilare de moda eco la Gradinita nr 5

Hila Ovidiu

Copilasii de la trei gradinite din oras le-au oferit un spectacol inedit parintilor si educatoarelor. Imbracati in costume din cele mai traznite, toate confectionate din materiiale reciclate, micutii au defilat in cadrul unui veritabil show de moda organizat in curtea Gradinitei nr. 5 din Sibiu.

Parada spectaculoasa la Gradinita nr. 5 din Sibiu, in cadrul Saptamanii Altfel. Zeci de prichindei de la trei gradinite s-au imbracat in costume confectionate din materiale reciclabile si au defilat mandri inaintea parintilor si a educatoarelor. Zane, printese, flori, domnite, cavaleri, astronauti, robotei…toate personajele indragite de copii s-au regasit in parada lor. Costumele inedite cei mici le-au confectionat acasa, impreuna cu parintii, iar la parada organizata in curtea gradinitei le-au purtat cu mandrie. Mai multi, confectionand costume din materiale reciclabile, cei mici au invatat multe despre regulile de conduita ecologica, iar in cadrul evenimentului de vineri si-au impartasit aceste cunostiinte  si cu parintii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrarile la strazi merg bine

Lucrarile la strazi merg cat se poate de bine in aceasta primavara. La ora actuala se intervine pe 19 strazi iar de luni vor debuta lucrari pe alte 12. Pe noul pod de peste Cibin se lucreaza deja la turnarea stratului asfaltic. Lucrarile la strazi merg ca pe roate in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro