De la mare in centrul istoric

alin

Au mai ramas doar cateva zile pana cand cei mai buni voleibalisti din Romania se vor intrece la Sibiu. Orasul nostru va gazdui primul turneu de beach volleyball organizat, vreodata, in tara, pe un teren amenajat de la zero intr-un centru istoric. Competitia va fi inclusa in calendarul competitional national de catre Federatia Romana de Volei.

Turneul de volei va avea loc in perioada 24-27 iulie, in Piata Mica a orasului. Luni, organizatorii au trecut la amenajarea terenului, conform specificatiilor Federatiei Internationale de Volei. Langa teren va fi instalata o tribuna de 400 de locuri, si o instalatie de nocturna, pentru ca majoritatea meciurilor se vor termina noaptea tarziu. Sibiu Sands va fi primul concurs de gen care se va juca intr-un centru istoric, pe timp de noapte. Competitia este deschisa atat sportivilor profesionisti, cat si celor amatori. La categoria Mixt, pot participa echipe de amatori atat de fete, cat si de baieti, limita de 12 echipe a fost deja atinsa. In schimb, echipele de profesionisti se pot inscrie, in continuare, pana in data de 21 iulie. Numarul maxim de echipe care pot participa la una din aceste categorii este de 16 echipe la fiecare categorie masculin si feminin. Castigatorii categoriei MIXT – amatori vor primi premii in valoare totala de 1.300 de lei, adica 800 de lei – locul I, 300 de lei – locul II si 200 de lei – locul III. La OPEN Masculin, premiile sunt in valoare de 1.300 de euro, locul I urmand sa primeasca 800 de euro, locul II – 300 de euro, iar locul III – 200 de euro. La fete, ocupanta primului loc va primi un premiu de 800 de euro, in cazul in care in total se vor inscrie 16 echipe. Daca sunt doar 12 echipe inscrise, premiul pentru locul I va fi de 500 euro. Locul II va primi 300 de euro, iar locul III – 200 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La cumparaturi de ...oale

Oalrii se pregatesc de targ. Incepand de vineri, aleile din muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului se vor umple de turisti si specialisti in domeniul olaritului. Cei prezenti la manifestare pot degusta mancare gatita in oale eco. Complexul National Muzeal ASTRA, va invita in zilele de 25, 26 si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro