Darile catre stat in dezbatere publica

Hila Ovidiu

Impozitele si taxele sibienilor sunt puse in dezbatere publica. Oricine isi poate da cu parerea. Municipalitatea propune ca valoarea darilor catre stat sa nu fie modificata si sa ramana la nivelul anului trecut.

Pentru ca asa prevede procedura, municipalitatea sibiana a publicat pe site proiectul de hotarare privind taxele si impozitele locale sau cele speciale pentru anul viitor. Oricine isi poate da cu parerea pana in data de 21 aprilie indiferent ca este vorba despre persoane fizice sau juridice. Municipalitatea propune ca taxele si impozitele sa ramana la aceeasi valoare de anul trecut. De altfel la Sibiu nu au aparut modificari de taxe si impozite decat in conditiile in care acestea au fost solicitate de catre Guvern. Situatiile in care in acest an au fost impozite ceva mai mari pe unele segmente se datoreaza faptului ca socotelile s-au facut dupa noul Cod Fiscal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste o mie de locuri de munca la Bursa Generala

A inceput numaratoarea inversa pentru Bursa generala a locurilor de munca. Peste 50 de angajatori si-au anuntat deja prezenta. Sunt puse la bataie mai bine de o mie de posturi vacante. Bursa de la Sibiu va avea loc intr-un imobil de pe strada Sebastian Bach iar la Medias in Piata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro