Dans in Piata

Hila Ovidiu

Spectacol de zile mari vineri la pranz in Piata Mare a Sibiului. Elevii clasei a 4-a de la Scoala 2 au prezentat parintilor si trecatorilor dansuri moderne. Scolarii au avut-o ca profesoara pe o tanara practicanta, studenta la Pedagogie tocmai din Germania.

17.10.2014 11:08Piata Mare a Sibiului s-a transformat vineri in ring de dans pentru elevii clasei a-IV-a C de la Scoala Generala numarul 2. Scolarii au invatat pasii de dans de la o tanara din Germania venita in practica la Sibiu. Lena, viitoarea invatatoare a stat o luna printre scolarii sibieni.
Micutii au facut un spectacol de zile mari in fata parintilor si a trecatorilor care s-au oprit sa ii fotografieze si sa ii filmeze. Pentru viitoarea dascalita din Germania vineri a fost ultima zi de predare printre scolarii Sibieni. Va merge inapoi in tara ei, isi va termina studiile si va deveni la randul ei invatatoare. Va pastra insa cu multa caldura in suflet toate momentele unice traite la Sibiu. Ba mai mult, tanara spune ca nu ar sta pe ganduri daca ar avea ocazia sa revina printre sibieni. Nu doar tanara viitoare invatatoare a fost fericita la Sibiu. Si micutii scolari au fost la fel de incantati de cunostinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Subventii pentru incalzire

Au mai ramas mai putin de 2 saptamani in care sibienii pot depune actele pentru ajutorul de incalzirea locuintei. Cei care isi completeaza dosarele pana la finele lunii octombrie vor beneficia de subventie pe intreaga perioada a sezonului rece. Noi va spunem ce acte sunt necesare. Au mai ramas mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro