Cu ajutorul nostru, al tuturor, Roxana poate avea o viata normala!

Hila Ovidiu

E tanara, frumoasa, inteligenta si…teoretic are toata viata inainte. Spunem teoretic pentru ca, practic, viata  Roxanei Lupuletu atarna de bunavointa sibienilor. In urma cu 4 ani fata a suferit un groaznic accident in urma caruia a ramas paralizata. Pentru a putea merge din nou are nevoie de o operatie care costa 100 de mii de euro. Suma este cu mult prea mult peste posibilitatile materiale ale familiei.

Drama frumoasei Roxana incepe in urma cu 4 ani de zile cand a avut un accident pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oras. Tanara a ajuns la spital dar ghinionul a facut ca medicii sa nu ii acorde inca din prima clipa atentia de care avea nevoie. In urma impactului cu o masina tanara s-a ales cu o fractura urata a coloanei vertebrale, fractura care a imobilizat-o de la brau in jos. Nici cand a trebuit sa mearga spre alt spital, tanara nu a avut parte de mai mult noroc. Ar fi trebuit transportata cu elicopterul insa vremea a fost mult prea potrivnica asa ca s-a apelat la ambulanta. Roxana a ajuns la un spital din Cluj unde medicii au evaluat-o, au  decis sa o opereze insa nu i-au dat prea multe sanse. Vointa tinerei a fost insa de neinvins. Au urmat ani in sir in care fiecare zi era o continua lupta cu paralizia. Roxana nu si-a permis nici macar o zi de duminica in care sa nu mearga sa isi faca tratamentele de recuperare. Tanara spune ca nu mai stie cu exactitate numarul interventiilor chirurgicale pe care le-a suferit. Si le aminteste doar pe cele 5 de pe coloana. Anii care nu au insemnat decat drumuri prin spitalele din tara si prin centrele de recuperare i-au lasat familia fara niciun ban. Vestea buna este insa ca in tot acest timp cat Roxana s-a luptat cu boala,medicina a evoluat si s-au descoperit noi tehnici menite sa le redea sansa la viata persoanelor care sufera de paralizie. Pentru a avea o viata normala, tanara are nevoie de o operatie de implantare a unui cip cu baterie. Interventia chirurgicala este unica in lume, se face numai in Thailanda si costa 100 de mii de euro. Suma este insa mult peste puterile celor care i-au fost alaturi Roxanei in toti acesti ani de lupta cu o soarta nedreapta. Pentru ca isi doreste o viata normala si isi doreste extrem de mult sa se reintoarca la munca, Roxana face acum apel la toti sibienii cu dare de mana si mai cu seama de inima sa o ajute!Cei care vor sa o ajute pe Roxana o pot face donand in conturile RO67BRDE330SV71101883300 deschis in lei sau in contul RO56BRDE33-SV97093463300 deschis in euro. Roxana este unul dintre putinii oameni care trece printr-o asemenea drama insa refuza sa se complaca in boala care o tine captiva. Fata are curajul de a apela la aceste metode revolutionare si spune ca daca este ajutata acum va face tot ce ii va sta in putinta pentru a merge pe propriile picioare din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevii Scolii de Televiziune si Modeling by Diana Cerciu, Filiala Agnita au vizitat Trustul de Presa Eveniment

Cel mai simpatic proiect sibian, marca Eveniment tv,”Scoala de televiziune si modeling by Diana Cerciu” se bucura de success si in afara orasului! De curand,copii iorasuluiAgnita au o noua optiune in paleta de activtati extrascolare: sa invete tainele scenei atat in televiziune cat si in modeling. Micutii curiosi din Agnita  […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro