Crucea Rosie Sibiu are nevoie de bani pentru dotarea ambulantei donate de catre germani

Hila Ovidiu

Crucea Rosie Sibiu strange bani pentru dotarea ambulantei primite cadou anul trecut. In weelendul care tocmai s-a incheiat acestia au derulat un bazar. Cei care au ratat minitargul mai pot cumpara obiecte lucrate manual pana la finele lunii decembrie de la sediul Crucii Rosii. Preturile produselor sunt de pana in 30 de lei.

In 13 aprilie 2014 Crucea Rosie Sibiu primea o ambulanta ca donatie din partea ONG-ului cu acelasi nume din Germania. Sibiul devenea astfel cel de-al doilea judet din tara, dupa Bacau, care detinea o ambulanta. De atunci si pana in prezent au fost facute toate demersurile necesare pentru inscrierea autospecialei dar si pentru acreditarea acestui servicu. Crucea Rosie Sibiu intampina acum o noua problema. Aceea a dotarii masinii. Echipamentul necesar ar costa undeva la 6 mii de euro insa institutia sibiana nu detine aceasta suma. Pentru strangerea banilor in weekend a organizat un bazar de unde participantii au putut cumpara obiecte lucrate manual. Suma obtinuta in urma acesteia este insa departe de cea necesara. Cei care au ratat bazarul din weekend pot merge la Crucea Rosie pentru a cumpara adevarate minunatii hand-made. Pot cumpara de acolo caciulite lucrate manual, felicitari pentru sarbatorile de iarna sau pentru orice alt eveniment, bijuterii si multe alte lucrusoare realizate in principal de catre doamnele de la Clubul de Aur. Domanele au inceput sa confectioneze obiectele care pot fi achizitionate pana la finele lunii viitoare inca din luna octombrie a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua mondiala de comemorare a victimelor accidentelor rutiere

Victimele accidentelor rutiere au fost comemorate luni de catre politistii sibieni. rutierii au mers la Seica Mare unde au amplasat pe o platforma un autoturism facut zob in urma unui accident rutier. Actiunea a avut ca scop constientizarea participantilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun atunci […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro