Control la piata

Hila Ovidiu

Sibienii s-au inghesuit joi la cumparaturi in piata dar alaturi de ei au fost si inspectorii de la Directia Sanitar Veterinara. Pentru ca toti cumparatorii sa fie multumiti medicii au supravegeat indeaproape carnea si produsele traditionale din piata. Producatorii s-au dovedit a fi la curent cu legislatia in vigoare pentru ca nu au fost date amenzi, doar avertismente.

La primele ore ale diminetii, echipe mixte de control au luat cu asalt pietele din Sibiu. Desi au luat la rand boxele de carne, aproape toti vanzatorii erau in regula. Organele de control au acordat insa mai multe averismente. In urma controlului au fost verificate 42 boxe cu carne de miel (aproximativ 6.400 kg.), 25 boxe cu lapte si produse din lapte si 3 boxe cu oua, produse expuse de producatori individuali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Control la piata

Sibienii s-au inghesuit joi la cumparaturi in piata dar alaturi de ei au fost si inspectorii de la Directia Sanitar Veterinara. Pentru ca toti cumparatorii sa fie multumiti medicii au supravegeat indeaproape carnea si produsele traditionale din piata. Producatorii s-au dovedit a fi la curent cu legislatia in vigoare pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro