Controale OPC la stranduri si piscine

Hila Ovidiu

In plin sezon estival, inspectorii OPC Sibiu au desfasurat o serie de controale la strandurile si piscinele din judet. Au fost verificate atat conditiile de care se bucura sibienii care merg la scaldat, cat si chioscurile care comercializeaza produse alimentare in incinta strandurilor. Din 11 agenti economici verificati in tot judetul, doar trei au fost gasiti cu nereguli.

Desi afara este foarte cald, fiti cu bagare de seama atunci cand mergeti sa faceti baie la strand, sau la alte piscine. Inspectorii OPC Sibiu au desfasurat o serie de controale la 11 agenti economici din judet care presteaza astfel de servicii, si au descoperit cateva abateri, unele chiar grave. In primul rand, inspectorii au remarcat lipsa marcajelor de adancime a apei, daca aveti copii mici sau nu sunteti un bun inotoator, puteti nimeri in apa adanca, punandu-va astfel viata in pericol. Apoi, multe stranduri nu au marcat corespunzator punctul de prim ajutor. Probleme au fost descoperite si la chioscurile care comercializeaza diferite produse in incinta strandurilor.  Pentru toate neregulile descoperite inspectorii OPC Sibiu au acordat 3 amenzi si 7 avertismente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi pentru pescuit ilegal

Jandarmii le-au pus gand rau pescarilor. Opt astfel de persoane care pescuiau ilegal in apropierea barajelor Scoreiu si Avrig au fost sanctionate contraventional, in cadrul unei actiuni de amploare desfasurate de jandarmii sibieni impreuna cu asociatiile de profil din judet. Opt persoane cu varste cuprinse intre 35 si 55 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro