Controale ISU in biserici

Hila Ovidiu

Inspectorii Isu au luat la bani marunti toate lacasurile de cult din judet  pentru a vedea daca sunt respectate toate normele de protectie la incendiu. Crestinilor li se recomanda atentie sporita atunci cand folosesc lumanarile aprinse in biserica.

In timpul controalelor inspectorii ISU au in vedere respectarea masurilor specifice de aparare impotriva incendiilor, verificarea existentei cailor de acces si evacuare, dotarea cu mijloace de prima interventie pentru stingerea incendiilor si starea instalatiilor de incalzire. Preotilor li se recomanda sa efectueze slujbele de Inviere in afara lacasurilor de cult in situatia in care numarul de participanti este foarte mare. Daca slujbele sunt oficiate in interiorul lacasurilor de cult este necesara mentinerea usilor de acces si evacuare in permanenta deschise. Credinciosilor li se recomanda sa nu intre in biserica avand lumanarile aprinse. Pe parcusul slujbelor, in momentele in care este necesara aprinderea candelelor sau lumanarilor oamenilor li se recomanda sa fie foarte atenti atat la propriile articole vestimentare cat si la ceilalti participanti la trafic pentru a nu le da accidental foc. In apropierea bisericilor se recomanda lasarea unui culoar suficient de mare care sa permita interventia prompta a autospecialelor in conditiile producerii unui incendiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tineri sibieni retinuti de DIICOT pentru trafic de droguri

Procurorii DIICOT Sibiu au reținut trei tineri cu vârste de 20, 23 și 35 de ani în urma unor percheziții avute loc luni. Aceștia sunt suspectați de trafic de droguri de mare risc, la descinderi fiind găsite stupefiante pregătite pentru vânzare. Prețul varia între 20 și 70 de lei per […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro