Controale in toata tara

Hila Ovidiu

Politistii din toata tara au pus ochii pe cei care vand produse specifice sarbatorii pascale. In cursul acestei zile au avut loc zeci de controale in toate judetele printre care si Sibiu. Aici au fost verificate firmele care vand produse alimentare si bauturi alcoolice.

Politia Romana a demarat joi o ampla campanie de prevenire si combatere a ilegalitatilor din domeniul comertului cu produse specifice sarbatorii pascale. Oamenii legii au verificat in Arad, Timis, Brasov, Satu Mare, Prahova, Cluj, Maramures si Giurgiu agentii economici care depoziteaza si distribuie oua. In Tulcea, Arges, Gorj, Ilfov, Bihor si Bistrita Nasaud politistii au verificat societatile comerciale care au ca activitate comertul cu carne si preparate din carne. In Sibiu, Alba, Caras Severin, Valcea,  Hunedoara, Vrancea, Neamt si Vaslui politistii i-au vizitat pe cei specializati in comertul cu produse alimentare si bauturi alcoolice. Au fost vizati si comerciantii de fructe si legume din Ialomita, Bacau, Harghita, Covasna, Galati si Mehedinti. Politistii spun ca actiunile de acest gen vor fi intensificate in saptamana urmatoare pentru a se asigura ca toate alimentele care ajung pe mesele romanilor sunt comercializate legal si sunt de buna calitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sute de locuri de munca la Bursa generala

Cateva sute de sibieni si-au incercat joi norocul la Bursa generala a locurilor de munca. Angajatorii au pus la bataie peste 700 de posturi disponibile. Majoritatea joburilor oferite s-au adresat persoanelor cu studii medii. Joi a avut loc la Sibiu, concomitent cu toate celelalte judete ale tarii, Bursa generala a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro