Controale DSVSA la alimente

Hila Ovidiu

In cursul lunii mai, personalul de specialitate din cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu,  a actiuni tematice, care au vizat respectarea legislatiei privind producerea si comercializarea laptelui de oaie, monitorizarea si controlul unitatiilor care proceseaza, depoziteaza si comercializeaza produse de origine animala si nonanimala, dar si controale in zonele cu activitate turistica. Au fost acordate in total 5 amenzi si 10 avertismente.

Inspectorii  Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu au fost cat se poate de ocupati in luna mai. Ei au efectuat controale care au vizat respectarea legislatiei privind producerea si comercializarea laptelui de oaie, monitorizarea si controlul unitatiilor care proceseaza, depoziteaza si comercializeaza produse de origine animala si nonanimala, controale in zonele cu activitate turistica, dar si la comerciantii legume si fructe. Iar neregulile nu au intarziat sa apara. Inspectorii DSVSA dau asigurari ca astfel de controale vor continua si in perioada urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale la miere

In aceasta saptamana inspectorii OPC Sibiu au verificat mai multi producatori si comercianti de miere din Sibiu. Spre marea lor uimire, inspectorii au gasit miere expirata si produse neetichetate corespunzator. Au fost aplicate amenzi in valoare de 2.000 de lei. Mierea, unul dintre cele mai cautate alimente, nu este intotdeauna […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro