Continuă montarea dispozitivelor cu gel dezinfectant la scările de bloc

De marți, 21 aprilie, Primăria Sibiu continuă instalarea dispozitivelor pentru gel dezinfectant în scările blocurilor din Sibiu, acțiune întreruptă în perioada sărbătorilor pascale.  

Până în prezent au fost montate aceste dispozitive în cartierele Turnișor, Dioda, Vasile Aaron, Broscărie, Țiglari, Terezian, zona Compa, zona Lupeni – Gușterița și zona Balanța – Lazaret, începându-se și în cartierul Hipodrom.

Astăzi, marți, 21 aprilie, s-a continuat instalarea dispozitivelor în cartierul Hipodrom. Miercuri, 22 aprilie va începe acțiunea în cartierele Ștrand, Valea Aurie și Tilișca. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Cindrelul-Junii” Sibiu a luat decizia de a amâna pentru anul 2021 cea de-a V-a ediție a Festivalului - Concurs al Cântecului Popular Românesc „Lucreţia Ciobanu”

În contextul pandemiei de COVID-19 și a prevederilor legale în vigoare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Cindrelul-Junii” Sibiu a luat decizia de a amâna pentru anul 2021 cea de-a V-a ediție a Festivalului – Concurs al Cântecului Popular Românesc „Lucreţia Ciobanu”, programată inițial să se desfășoare la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro