Continua lucrarile stradale

Hila Ovidiu

Lucrarile la strazi continua. Municipalitatea sibiana urmareste sa profite pe cat de mult posibil de vremea inca frumoasa. Majoritatea interventiilor realizate in aceasta perioada sunt pentru reparatii si reabilitare.

Cel mi bine stam la ora actuala pe Faurului, unde in curand se va putea circula. Viaductul Gara Mica este o alta lucrare care se va incheia cu siguranta inainte de termenul prevazut in contract. Pana la finele lunii se vor incheia si lucrarile pe St. O. Iosif. Tot pana la finele lunii vor fi redate traficului si strazile Privighetorii si Hochmeister. Pe Calea Poplacii se lucreaza la reteaua de gaz, dar si la infrastructura rutiera. Pe Calea Cisnadiei se intervine pentru amenajarea noii retele de canal menajer.  In timp ce o parte dintre interventii continua altele stau sa inceapa. De exemplu strada Hipodromului intra in reparatii. Primul tronson intrat in lucru, cel dintre strazile Andrei Muresanu si Miraslau va fi inchis circulatiei pana in data de 1 noiembrie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Munca la negru, in vizorul inspectorilor ITM Sibiu

Si in luna septembrie, una dintre principalele preocupari ale inspectorilor ITM Sibiun a fost identificarea si combaterea cazurilor de munca la negru. In urma controalelor efectuate la agentii economici, au fost angajatori care practicau munca fara forme legale. Unul dintre ei s-a ales si cu dosar penal. Ofensiva inspecvtorilor ITM […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro