Concurs de roboti la Inginerie

Hila Ovidiu

Inginerii de maine si-au testat capacitatile astazi! Tinerii au participat la campionatul de robotti „line follower”. Cel mai bun timp scos a fost de mai putin de 30 de secunde.

Studentii de la Inginerie si-au dat intalnire la facultate inca de la primele ore ale diminetii. Tinerii care studiaza la Departamentul de Masini si Echipamente Industriale au participat la prima etapa a Campionatului de roboti „line follower”. Practic, in cadrul competitiei, masinutele construite de catre participanti au avut de parcurs un traseu cu multe serpentine. Au participat studenti de la mecatronica, robotica, masini-unelte si sisteme de productie, tehnologia constructiilor de masini, ingineria transporturilor, electronica aplicata, calculatoare si tehnologia informatiilor. Cel mai bun scor a fost al unei echipe al carei robotel a reusit sa parcurga traseul complet, fara penalizari, in mai putin de 30 de secunde. Campionatul cuprinde 5 etape, programate lunar, pana in aprilie 2017. Proba finala va avea loc in luna mai a anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

24 de strazi aflate in lucru vor fi finalizate anul viitor

Dupa inca un an care s-a scurs, municipalitatea sibiana trage linie si isi face bilantul. In ceea ce priveste investitiile cei mai multi bani s-au dus catre strazi. Au fost finalizate 26 de interventii. Alte 24 de lucrari incepute vor fi finalizate in 2017. Sunt gata la momentul de fata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro