Concerte extraordinare la Filarmonica

Hila Ovidiu

Noaptea dintre ani, dar si primele saptamani ale lui 2016 vin cu surprize pentru iubitorii de muzica clasica. Vor avea parte de un recital inedit al Paulei Seling, sibienii mai au parte de o alta varianta a Concertului de Anul Nou cu soprana Silvia Micu in rol principal. Spectacolele vor avea loc, la cererea publicului, in 8, 9 si 10 ianuarie.

Sibienii care vor un Revelion cu staif si-au luat deja bilete pentru Concertul de Anul Nou de la Filarmonica. De cum au fost puse in vanzare biletele s-au dat ca painea calda. In ultima zi a acestui an, dar si in prima zi a anului urmator publicul meloman va petrece alaturi de Paula Seling. Artista dar si celelalte nume rezonante ale muzicii care vor urca pe scena vor interpreta intr-o maniera inedita muzica jazz. Pentru ca s-au aratat insa multi doritori dar si pentru ca gusturile publicului sibian sunt foarte variate organizatorii s-au gandit sa le ofere sibienilor alte inca cateva seri exceptionale. Astfel, in 8, 9 si 10 ianuarie 2016 celebrul Concert de Anul Nou va fi reluat, de aceasta data in prim plan fiind soprana Silvia Micu. Initial pentru cea de-a doua varianta de concert au fost stabilite doar doua zile. La cererea publicului spectacolul va fi pus in scena si in data de 10 ianuarie 2016 cu incepere de la ora 19.00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferi penali

4 soferi s-au ales cu dosare penale dupa ce au consumat bauturi alcoolice si au urcat la volan. Cea mai mare alcoolemie depistata a fost de 0,66 miligrame alcool pur in aerul expirat. Petrecerea de Craciun s-a lasat cu dosare penale pentru 4 soferi. Acestia au fost prinsi la volan […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro