Concert vocal simfonic la Biserica Evanghelica

Hila Ovidiu

Filarmonica de Stat Sibiu isi muta joi cartierul general la Biserica Evanghelica din Piata Huet. Acolo va avea loc un concert vocal simfonic pe muzica de Sebastian Bach.

Sibiul este unul dintre putinele judete din tara, iar Romania la randul sau este una dintre putinele tari in care mai este perpetuat cultul urmasilor lui Luther. Spectacolul de joi este o adevarata premiera pentru tara noastra. Este drept, s-au mai organizat spectacole cu statut religios, chiar si ariile lui Bach au mai fost puse in scena dar nu la o asemenea amploare si nu cu instrumente de mult uitate. Dirijorul acestui spectacol va fi Nicolae Moldoveanu iar printre solisti se numara Cezar Ouatu, Cristina Radu, Serban Vasile si Razvan Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Romanii isi petrec concediile in Germania

Germania este cea de-a doua destinatie europeana preferata de romani. Si nu o spunem noi ci datele Institutului Federal de Statistica. Cea mai cautata regiune este cea a Bavariei. Datele Institutului Federal de Statistica arata ca anul trecut in hotelurile din Germania au innoptat peste 880 de mii de turisti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro