Concert umanitar

Hila Ovidiu

Spectacol umanitar si aniversar in acelasi timp. Marti 8 mai, la Sala Thalia va avea loc un spectacol cu ocazia implinirii a 149 de ani de cand exista la nivel mondial Crucea Rosie. Concertul va fi unul umanitar, spectatorii putand sa faca donatii pentru o fetita de 11 ani din Medias care este grav bolnava.

Crucea Rosie aniverseaza in data de 8 mai 149 de ani de existenta la nivel mondial. La Sibiu momentul va fi marcat printr-un concert umanitar ce va avea loc la Sala Thalia. Pe scena vor urca soprana Aniela Leb si violonistul Dan Balasoiu. Po parte din donatiile facute de sibieni vor merge catre micuta Andreea Todoran. Fetita din Medias in varsta de 11 ani sufera de o malformatie congenitala cu defect septal arterial si stenoza valvulara pulmonara. Ea necesita o operatie in valoare de 10 mii de euro, bani pe care vara ajutorul oamenilor cu suflet mare familia nu are de unde sa ii stranga. Fetita mai are inca 4 frati, iar singurele venituri sunt salariul mamei si alocatiile copiilor. Familia a reusit pana la ora actuala sa stranga aproximativ 2900 de euro. Copila a mai suferit in umra cu 3 ani o operatie pe cord iar daca nu o va face si pe cea de-a doua cat mai curand posibil aceasta poate muri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Robert Pattinson intr-un film despre Hussein

Actorul britanic Robert Pattinson, devenit celebru cu rolul vampirului din „Twilight”, va juca intr-un film despre capturarea lui Saddam Hussein. Filmul prezintă povestea comandoului militar pornit în căutarea dictatorului Saddam Hussein, dar şi a comandantului acelei trupe de elită, Eric Maddox – care va fi interpretat de Robert Pattinson. După […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro