Comert modern pe Papiu Ilarian

Hila Ovidiu

Comertul din zona adiacenta pietonalei Nicolae Balcescu se va face pe viitor doar in cadru organizat. Municipalitatea va pune pe strada Papiu Ilarian standuri speciale pentru vanzarea si prezentarea produselor. Licitatia pentru noile standuri va avea loc in luna februarie a anului viitor.

La noile standuri comerciantii vor putea vinde articole hand made, produse de artizanat, de anticariat, tablouri si vederi de dimensiuni reduse. Cei interesati sa comercializeze produse in centrul orasului vor trebui sa participe la licitatia publica cu strigare ce va avea loc in luna februarie a anului 2017. Reprezentantii municipalitatii spun ca de fiecare data cand un comerciant va fi dat afara pentru ca nu si-a achitat taxele sau in cazul in care se eliberaza cate o casuta va fi organizata cate o noua licitatie. Cei care vor sa liciteze se pot inscrie pana cel tarziu cu o zi inainte de licitatie. Pentru a putea participa vor fi nevoiti sa faca dovada achitarii taxei de participare, pe cea a achitarii garantiei de participare la licitatie dar si sa ataseze o copie a certificatului de inregistrare de la Registrul Comertului. La toate aceste acte trebuie atasat si certificatul de atestare fiscala. Taxa de participare este de 50 de lei. Garantia de participare este de 150 de lei. La finalul incheierii contractului cu cel care a castigat licitatia se va solicita si o garantie speciala de 10 la suta din pretul de adjudecare al spatiului. Taxa de inchiriere a standului va fi de 2 lei pe metrul patrat pentru o zi, adica de 1460 de lei pe an. Acesta este si pretul de la care vor porni licitatiile. Pasul licitatiei va fi de 50 de lei. Fiecare ofertant va putea adjudeca un singur spatiu. Contractele de inchiriere vor avea o durata de 2 ani iar subinchirierea sau concesiunea sunt interzise. Va castiga licitatia acel participant care ofera cea mai mare suma pentru fiecare stand in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Apolodor" vine in premiera la Gong

Ada Milea il aduce pe Apolodor la Sibiu. Spectacolul este cuprinde insertii inedite in limbile romana si germana. Cei interesati il pot cunoaste pe simpaticul pinguin miercuri de la ora 18.00. Spectacolul „Apolodor in Deutsch” este in premiera la Teatrul Gong si ii provoaca pe cei care vin sa il […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro