Cod galben pentru mai multe judete

Hila Ovidiu

Cod galben de vreme rea in 18 judete printre care si Sibiul. Pana sambata la ora 10.00 sunt asteptate ploi, ninsori si intensificari ale vantului.

temp_judete_2hat3aihedk6hh12ofgtgonuqag1t6lk_11Avertizarea meteo a intrat in vigoare la ora 17.00 si ramane activa pana sambata la ora 10.00. In acest interval meteorologii spun ca precipitatiile se vor extinde in cea mai mare parte a tarii, iar cantitatile de apa vor fi de 15 litri pe metrul patrat. In Carpatii Meridionali si Occidentali dar si in Subcarpatii Getici cantitatile se vor dubla iar izolat vor ajunge chiar la 40 de litri pe metrul patrat. Iubitorii de sporturi de iarna isi pot face deja bagajele pentru ca in zonele montane este asteptat un nou val de ninsori care va duce la depunerea unui strat consistent de zapada. Vantul va prezenta intensificari in mai toata tara dar cel mai puternic va sufla in Banat, Crisana, sudul Transilvaniei si Dobrogea, unde la rafala se vor depasi 70 de kilometri pe ora. In zonele montane inalte vantul va sufla cu peste 90 de kilometri pe ora viscolind zapada. Avertizarea vine dupa ce in cursul diminetii de vineri fusese emisa o atentionare meteo de vant puternic. Meteorologii spun ca in functi de evolutia fenomenelor meteo ar putea fi emise noi atentionari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sfintii Trei Ierarhi, cei mai mari pastori ai crestinatatii

Crestinii i-au praznuit vineri pe Sfintii Trei Ierarhi Vasile cel Mare, Grigore Teologul si Ioan Gura de Aur. Ei sunt considerati cei mai mari invatatori crestini din toate timpurile. De aceea sunt considerati patronii spirituali ai tuturor scolilor teologice. Sute de credinciosi au venit sa se roage vineri alaturi de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro