Cod galben

Hila Ovidiu

Se strica vremea. Pana vineri mai multe judete din tara vor fi sub cod galben de precipitatii si vreme deosebit de rece. La Sibiu sunt anuntate ploi in cantitati insemnate iar la munte va ninge.

1Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie vremea se va mentine rece cel putin pana in 2 noiembrie. Perioada critica va fi insa pana la finele lunii. Sunt asteptate temperaturi scazute, ploi insemnate cantitativ si chiar zapada in zonele montane. Meteorologii au emis chiar si informari meteo in acest sens. Prima dintre ele intra in vigoare miercuri la ora 21.00 si estevalabila pana joi la ora 23.00 pentru judetele Sibiu, Arges, Valcea, Gorj, Mehedinti, Hunedoara, Caras –Severin si Timis. In perioada mentionata cantitatile de precipitatii vor fi de pana la 25 de litri pe metul patrat iar izolat pot ajunge la 60 de litri. La munte va ninge, temperaturile vor fi scazute iar vantul se va intensifica treptat. De joi ploile se extind. Cea de-a doua informare meteo este valabila pana vineri la ora 23.00 iar pe langa ploaie apare si vantul care va sufla cu pana la 60 de kilometri pe ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pregatiri de...Ebola

S-au facut primele pregatiri in caz de aparitie a febrei hemoragice si la noi in tara. La Sibiu au fost amenajate camere de izolare si puncte de informare in Spital si Aeroport. La cererea Directiei de Sanatate Publica au fost amenajate camere care permit izolarea persoanelor suspecte de Ebola in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro