Coada la taxe si impozite

Hila Ovidiu

Cateva mii de sibieni s-au ingramadit inca din primele zile sa isi plateasca darile catre stat. Intr-o singura zi de plata a taxelor si impozitelor s-au incasat peste 480 de mii de lei de la persoane fizice si juridice. Cei care platesc in primele luni ale anului beneficiaza de o bonificatie de 10 procente.

In doar 3 zile mii de sibieni s-au ingramadit sa isi plateasca taxele si impozitele. Oamenii au la dispozitie mai multe modalitati de plata. Cestia pot alege intre achitarea darilor catre stat la ghiseele primariei, plata prin mandat postal, sau pentru cei care detin un cont bancar achitarea prin intermediul cardului. Intr-o singura zi s-au strans peste 483 de mii de lei. Sibienii au la dispozitie 9 luni pentru a-si achita darie catre stat, insa cei care platesc in primul trimestru al anului beneficiaza de o reducere de 10 procente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Standul Romaniei de la Viena lasat in aer de catre Ministerul Turismului

Ministerul Turismului criticat dur de catre primarul Klaus Iohannis dupa participarea la targul de la Viena. Edilul Sibiului a dezvaluit joi ca oficialii de la Bucuresti au anuntat cu doar 2 zile inainte de participarea efectiva ca nu mai sustin financiar construirea standului romanesc, desi tara noastra era partenera a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro