CNAIR a notificat Antreprenorul în vederea rezilierii contractului pentru proiectarea și execuția lucrărilor de construcție a sectorului de autostradă Chețani – Câmpia Turzii

stiri redactie

Joi, 11.03.2021, CNAIR a notificat Antreprenorul Asocierea SC Straco Grup SRL – SC Total Road SRL – SC Specialist Consulting SRL în vederea rezilierii contractului „Proiectare și Execuţie pentru Realizarea Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 2A: Ogra – Câmpia Turzii, Lotul 3: Chețani – Câmpia Turzii, km 21+500 – km 37+191″.

Decizia rezilierii acestui contract este consecința faptului că Antreprenorul nu a respectat un număr de 3 înștiințări de remediere și a abandonat șantierul.

Precizăm cădupă deschiderea traficului rutier pe Nodul Rutier Chețani, în data de 18.09.2020, Antreprenorul a redus considerabil ritmul de execuție a lucrărilor. La data deschiderii traficului, progresul fizic era de 36,81%, iar în prezent progresul fizic înregistrat este de 37,86%, Antreprenorul înregistrând un progres de aproximativ 1% în ultimele 5 luni.

Menționăm că rezilierea efectivă intră în vigoare în 14 zile de la notificarea Antreprenorului.

După rezilierea contractului, CNAIR va elabora o nouă documentație de atribuire în vederea relicitării acestui contract pentru finalizarea lucrărilor de construcție a acestui sector de autostradă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ARGEŞ - ATENŢIE, PIETONI!

În această dimineaţă, în jurul orei 08:00, în zona unei staţii de autobuz din Piteşti, o fată de 16 ani a fost acroşată de un autoturism, după ce a traversat prin apropierea autobuzului. Din fericire, aceasta a fost doar rănită uşor. Reamintim tuturor participanţilor la trafic, indiferent de categorie, să […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro