Ciobani suspecti de crima

Hila Ovidiu

Potentiala crima la Porumbacu de Jos. Un tanar ar fi fost ucis acolo in urma cu aproximativ 3 luni. Anchetele sunt in plina desfasurare.

inxMacabra descoperire a fost facuta dupa ce 2 dintre ciobani s-au luat la cearta. Unul dintre ei l-a amenintat pe celalalt ca daca nu se potoleste va avea aceeasi soarta ca un alt tanar disparut inca din luna iulie. despre acesta se stia initial ca ar fi plecat undeva in Moldova. Ciobanul a spus insa ca de fapt disparutul nu ar fi plecat niciunde ci ar fi mort undeva intr-un lan de porumb. Speriat de cele auzite, celalalt cioban a mers la politie unde le-a povestit oamenilor legii tot ce aflase. A fost demarata o ancheta, iar in locul indicat de cioban au fost gasite oase de om ba chiar si un craniu. Ancheta este acum in plina desfasurare. Pana acum au fost retinute 3 persoane. Cei 3 retinuti sunt ciobani cu varste de 37, 33 si 31 de ani. Se presupune ca acestia l-ar fi batut crunt pe tanar pana cand cel din urma a decedat. Anchetatorii spun ca victima are maxim 22 de ani si ar proveni de undeva din Dobrogea. Identitatea victimei este inca necunoscuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Film pentru dascali

Astra Film Festival vine in acest an cu filme pentru profesori. Sambata de la ora9.00 va avea loc o proiectie special dedicata dascalilor. Filmul prezinta sistemul educational de la nivel mondial si impactul acestuia asupra creativitatii copiilor. Dupa bibliotecari carora le-a fost dedicat un film vineri dimineata e randul dascalilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro