Chipul Maicii Domnului, tacerea culorilor in icoana

Hila Ovidiu

Sarbatoarea pascala intampinata cu vernisajul unei expozitii de icoane la Muzeul Astra. Este vorba despre cateva zeci de picturi pe sticla grupate sub titlul “Chipul Maicii Domnului, tacerea culorilor in icoana”. Tablourile au fost pictate de catre iconografi celebri din Transilvania si infatisaza sacrificiul suprem al Mantuitorului si suferinta sfintei sale mame.

Sediul din Piata Mica al Muzeului Astra s-a transformat inca odata incepand de marti in altar crestin prin vernisajul expozitiei “Chipul Maicii Domnului, tacerea culorilor in icoana”. Expozitia vine cum nu se poate mai bine dat fiind faptul ca ne aflam in Saptamana Patimilor. Icoanelor le sunt atribuite si cateva fotografii din arhiva muzeului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Munca la negru si nereguli

La nivelul intregii tari, comisarii ITM au desfasurat, o campanie privind identificarea angajatorilor care folosesc munca fara forme legale la angajare. Totodata au fost luate masuri pentru respectarea de catre angajatorii din domeniul constructiilor a prevederilor legale  privind  securitatea si sanatatea in munca. Comisarii ITM au efectuat verificari la 24 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro