Cercetati pentru talharie

Hila Ovidiu

2 barbati sunt cercetati penal pentru talharie. Unul dintre ei a fost arestat preventiv. Primul dintre talhari a furat o borseta, iar cel arestat a comis fapta in luna mai insa a fost prins abia acum.

arestat2 talhari au fost prinsi de catre politistii medieseni. Primul dintre ei este un mediesean de 20 de ani despre care politistii cred ca in 6 august a smuls din mana unei femei o borseta, a luat din aceasta bonurile valorice si mai apoi a aruncat-o. Borseta a fost gasita de catre oamenii legii si returnata femeii talharite. Hotul a vandt insa bonurile si cu banii astfel obtinuti i-a cheltuit la jocuri de noroc. Pentru fapta sa, Împotriva suspectului s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, în barbatul a fost prezentat Parhetului Medias unde s-a decis masura supravgherii sub control judiciar. Cel de-al doilea talhar este tot din medias si are 23 de ani. Acesta a fost arestat preventv dupa ce in noaptea de 10 spre 11 mai prin folosirea violentei a sustras din mana victimei un telefon mobil.
Masura arestarii preventive a fost hotarata de Parchetul de pe langa Judecatoria Medias pentru o perioada de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosar penal pentru alcool la volan

Cu dosar penal la 61 de ani. Vorbim despre un sofer care a fost la volanul masinii desi consumase alcool in cantitati considerabile. Seara zilei de 13 august a fost cu ghinion pentru un barbat de 61 de ani. Pe strada Principala din Amnas acesta s-a intalnit cu politistii rutieri. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro