Cercetati pentru furt din SC

Hila Ovidiu

Cercetati penal la doar 15 respectiv 16 ani. Vorbim despe 2 minori din Sibiu care au furat sampon pentru par dintr-un magazin. Baietii au iesit apoi cu produsele la vanzare. Prejudiciul a fost insa recuperat si restituit proprietarului spatiului comercial.

Infractori la doar 15 respectiv 16 ani. In timp ce alti copii de varsta lor se joaca pe derdelus, sau se plimba prin parc, doi minori din Sibiu s-au gandit ca cea mai usoara metoda de a-si face bani de buzunar este sa fure. Asa ca au pus la cale un mic plan, au intrat prin efractie intr-un magazin, au sustras mai multe tuburi de sampon pentru par si s-au dus in fata Pietei Cibin sa le treansforme in bani. Pana aici norocul a fost de partea lor, pentru ca minorii au reusit sa vanda produsele furate in valoare de aproximativ 150 de lei. Numai ca patronul magazinului a sesizat spargerea la Politie. De atunci si pana la prinderea faptasilor a fost doar o chestiune de timp. Desi prejudiciul a fost recuperat si restiuit partii vatamate, cei doi adolescenti sunt cercetati penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Investitii in scoli de aproape 3 milioane de lei

Anul acesta vor fi mai multi bani investiti in scoli. Suma alocata in 2013 se apropie de 3 milioane de lei. Banii vor fi folositi in mare parte pentru modernizarea retelelor de utilitati si incalzire termica. Pentru al doilea an consecutiv bugetul alocat investitiilor in scoli a crescut. In 2013 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro