CERCETAȚI PENTRU FURT CALIFICAT

stiri redactie

Doi bărbați din comuna Vaideeni au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce ar fi sustras mai multe bunuri și bani, dintr-o locuință din localitate.

Ieri, 10 noiembrie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Măldărești au dispus reținerea pentru 24 de ore față de doi bărbați, de 30, respectiv 32 de ani, din comuna Vaideeni, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, cei doi bărbați ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, din comuna Vaideeni, de unde ar fi sustras două motofierăstraie (drujbe), un telefon mobil, un laptop, obiecte vestimentare și bani, fiind creat un prejudiciu total în cuantum de aproximativ 7.000 de lei.

Polițiștii au depistat bunurile sustrase în dimineața zilei de 9 noiembrie a.c., în urma perchezițiilor efectuate la domiciliile celor două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat. Acestea erau bine ascunse, unele dintre ele fiind chiar îngropate în pământ. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor urmând a fi predate persoanei vătămate.

La perchezițiile domiciliare au participat și polițiști de investigații criminale și criminaliști din cadrul Poliției Horezu.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

3072 de tichete sociale electronice pentru persoane vârstnice și pentru persoane sau familii fără adăpost

Instituția Prefectului județul Sibiu a recepționat un număr de 3072 de tichete sociale electronice pentru persoane vârstnice și pentru persoane sau familii fără adăpost, transmise de Ministerul Fondurilor Europene, conform OUG 115/2020. Beneficiarii vor intra în posesia sumelor lunare, având la dispoziție un card electronic, ce poate fi utilizat numai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro