Cercetati penal pentru vanatoare de mistreti

Hila Ovidiu

4 barabti din Loamnes si Dumbraveni sunt acuzati de braconaj. Acestia au fost prinsi de catre politisti in zona fondului de vanatoare. In masinile acestora oamenii legii au gasit arme letale si 2 mistreti impuscati.

Cei care au pus mana pe cei 4 braconieri sunt politistii de la Arme, Explozivi si Substante Periculoase. Oamenii legii aveau informatii cum ca in zona fondului de vanatoare de la Loamnes se afla braconieri asa ca au pus la cale o actiune de control. Asa au dat peste 2 masini de teren in extravilanul localitatii. La putin timp oamenii legii au reusit sa ii idenitifice pe cei 4 barbati cu varste cuprinse intre 28 si 61 de ani domiciliati in Loamnes si Dumbraveni. Intr-una dintre masini politistii au descoperit  3 arme de vanatoare cu glont, 3 lunete, un binoclu, o lanterna, un cutit, 20 de cartuse, 3 caini de vanatoare si o familie de mistreti ucisi. Atat lesurile animaelor car si armele le-au fost confiscate iar cei 4 barbati s-au ales cu dosare penale pentru braconaj cinegetic si uz de arma letala fara drept. Oamenii legii incearca acum sa afle daca suspectii din acest caz au mai fost implicati si in alte actiuni de vanatoare ilicita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

5 mii de sibieni au beneficiat de bilete de tratament

Peste 7 mii de sibieni au sperat in 2016 ca vor prinde un bilet de tratament balnear in statiunile din tara noastra. Casa de Pensii nu a putut acorda insa decat putin peste 5 mii de bilete. Cei care au ratat anul trecut ocazia se pot inscrie si anul acesta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro