Cercetati penal pentru mai multe infractiuni

Hila Ovidiu

Ajunsi aproape de batranete, un sibian si un rasinarean risca sa iasa la pensie de dupa gratii. Cei doi sunt acuzati de contrabanda, fals intelectual si uz de fals dupa ce au vandut tigari de contrabanda respectiv au facut afaceri cu carne de oaie pentru care nu existau toate documentele legale.

Cei 2 barbati au varste de 50 si 65 de ani si au fost retinuti de catre politistii de la Investigarea Criminalitatii Ecomomice dupa ce asupra lor s-a constatat ca exista suspiciunea comiterii mai multor infractiuni. Anchetatorii au descoperit ca rasinareanul in varsta de 65 de ani a comercializat din februarie si pana acum tigari de contrabanda. Ba mai mult, penru a-si putea vinde mieii pentru Pasti a atras in afacerile sale necurate si un medic veterinar. Cel din urma, un sibian in varsta de 50 de ani, ar fi eliberat certificate de sanatate publica veterinara false. Ambii barbati au fost retinuti si risca sa fie arestati preventiv. Sunt acuzati de mai multe infractiuni de fals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calendarul Zilei de 28 aprilie

*Ziua Mondiala a Sigurantei si Sanatatii la locul de Munca. 1502 Se incheie traducerea in limba germana a letopisetului slavon al domniei lui Stefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda” – denumita si „Cronica moldo-germana” sau „Cronica lui Stefan cel Mare”. 1838 Au fost puse bazele Societe des […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro