Cercetati penal pentru furt

Hila Ovidiu

Politistii sibieni incearca sa dea de doi barbati din Dumbraveni. Cei doi sunt banuiti de mai multe infractiuni de furt. Unul dintre ei a fost retinut insa pe cel de-al doilea pare ca l-a inghitit pamantul!

Cei doi barbati banuiti de politistii sibieni sunt din Dumbraveni si au 28 respectiv 34 de ani. In privinta lor exista suspiciuni rezonabile ca in perioada aprilie-august au comis 4 furturi. Cei doi au sustras bunuri din curtile a trei imobile si o societate comerciala. Obiectele furate au fost mai apoi vandute. Politistii sibieni au reusit sa puna mana pe unul dintre cei doi invinuiti. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore. Cel de-al doilea insa se sustrage urmaririi penale si parca l-a inghitit pamantul pentru ca oamenii legii nu l –au gasit nici macar in momentul de fata. Cercetarile in acest dosar continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Batrana accidentata la Saliste a murit

Acidentul de la Saliste face inca o victima. Femeia dusa de urgenta la spital a murit! Accidentul de luni de la Saliste face o noua victima. Dupa ore in sir de eforturi sustinute medicii sibieni au fost nevoiti sa se declare invinsi de moarte in cazul femeii care ajunsese la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro