Cercetat pentru furt calificat

Hila Ovidiu

Suparat ca nu a fost vizitat de Mos Craciun un sibian a plecat la furat in marile magazine de la iesirea din oras. Spre ghinionul sau insa omul a fost prins de catre paznicii hypermarketului. Acum el este cercetat penal pentru furt calificat. In noul an va trece insa de acasa deoarece este cercetat in libertate.

Satul probabil sa il astepte fara nici un rezultat pe Mos Craciun un barbat din Sibiu a ales sa mearga intr-unul dintre complexurile comerciale de la marginea orasului si sa isi faca singur un cadou de sarbatori. Toate bune si frumoase pana aici, numai ca omul n-a avut de gand sa treaca si pe la casa de marcat cu produsul luat de pe raft. Spre ghinionul lui, tanarul de 24 de ani a fost prins de catre paznicii magazinului. Acestia au anuntat politia. Pentru o geaca pe care o furase din hypermarket barbatul a fost pe aproape sa primeasca drept „cadou” o pereche de bratari metalice specifice Politiei. S-a decis insa anchetarea sa in libertate deoarece intreg prejudiciul, in valoare de 179 de lei a fost recuperat si restituit magazinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Val de agresati la UPU

Sute de sibieni au ajuns in ultimele trei zile la Unitatea de primiri Urgente a Spitalului Sibiu. Acestia nu s-au prezentat cu indigestie sau etilism asa cum era de asteptat ci cu fracturi sau urme de agresiune. Medicii spun insa ca cei mai multi pacienti s-au speriat si s-au deplasat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro