Ceferistilor, Panzarilor si Noica inchise pentru lucrari

Hila Ovidiu

Atentie soferi!!!! Pe trei strazi din Sibiu nu se mai circula in perioada urmatoare. Este vorba despre Ceferistilor, Panzarilor si Noica pe tronsonul dintre Balea si Independentei. Aici traficul a fost inchis pentru lucrari de reparatii.

Dat fiind faptul ca vremea incepe incet, incet sa se mai intrepte se vor relua in cea mai mare parte lucrarile la strazi. Astfel, o parte dintre acestea, unde trebuie facute lucrari complexe, traficul va fi inchis. Este si cazul strazilor Noica, Panzarilor si Ceferistilor. Cele trei strazia au fost deja inchise traficului. Pe Ceferistilor si si Noica pe tronsonul dintre Balea si Independentei se vor face lucrari de reparatie a carosabilului. Pe Constantin Noica lucrarile vor dura pana in data de 15 iulie in timp ce strada Ceferistilor va deveni circulabila de la finele lui iunie. Pe strada Panzarilor se vor reface carosabilul, trotuarele si vor fi montate borduri noi. Aceste interventii vor tine strada inchisa pana la sfarsitul lui iunie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu in localitatea Orlat

Doua gospodarii au fost cuprinse de flacari dupa ce proprietarul unei case a facut gratar iar la final nu a stins jarul. O scanteie a ajuns langa o canistra cu motorina apoi s-a dezlantuit iadul. Un banal gratar s-a transformat in cel mai aprig cosmar pentru cateva persoane din Orlat. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro