Cauciucurile de iarna, o necesitate in aceste zile

Hila Ovidiu

Vremea isi face de cap in toata tara! Temperaturile au scazut vertiginos iar ninsorile si-au facut aparitia inclusiv pe Valea Oltului. Politistii le recomanda sibienilor sa repuna pe masini cauciururile de iarna si sa fie prudenti in trafic.

In timp ce unii asteapta vara, in tara noastra isi face simtita prezenta iarna! A nins in mai multe judete ale tarii iar vantul care a suflat cu viteze de pana la 90 de kilometri pe ora a facut ravagii. Numai pe Valea Oltului au fost o gramada de copaci doborati. Politistii fac apel la sibieni sa evite deplasarile in judetele aflate sub cod galben si mai cu seama portocaliu iar daca deplasarile sunt impetuos necesare sa circule cu atentie sportita. Ninsorile si-au facut simtita prezenta in Balea, pe Valea Oltului si chiar la Paltinis. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa revina macar pentru aceste zile cu vreme demna de iarna in toata regula sa scoata de la naftalina anvelopele de iarna si sa le repuna in locul cauciucurilor de vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au nevoie de ajutor!

Au fost cele mai amare sarbatori pascale pentru o familie din Poplaca. Chiar inainte de a spune Hristos a Inviat oamenii au ramas fara agoniseala de-o viata. Casa lor s-a transformat in scrum in doar cateva minute. Acum familia face apel la bunatatea sibienilor pentru a putea trece pentru aceasta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro