Casa de Cultura, Biblioteca Astra si alte institutii, amendate de ISU

Hila Ovidiu

Numarul institutiilor publice care nu au avizele de incendiu in regula este in continua crestere. Controalele celor de la ISU au scos la iveala faptul ca noul corp al Bibliotecii Judetene Astra nu detine aceasta autorizatie iar la Casa de Cultura a Sindicatelor lipseau extinctoarele.

Inca de la inceputul saptamanii inspectorii ISU au dat iama in institutiile publice sibiene. S-au facut controale in toate unitatile din centrul orasului. Cine a picat prost? Primaria, Consiliul Judetean, Biblioteca Astra si Casa de Cultura a Sindicatelor. Legea spune ca pentru lipsa avizului PSI amenzile initiale au fost cuprinse intre 5 si 10 mii de lei. Din vara insa legea a fost modificata iar cuantumul amenzilor s-a marit de la 20 la 50 de mii iar in urma Ordonantei de Urgenta de saptamana trecuta acestea pot ajunge si la 100 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Apa din Alma testata in zilele urmatoare

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta si-a dat din nou intalnire vineri pentru a dezbate problema apei poluate din localitatea Alma. Pana la acest moment apa nu este inca potabila dar au fost montate niste filtre pentru curatarea apei. Saptamana urmatoare se vor face teste si daca totul este in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro