Captura de produse din carne

Hila Ovidiu

70 de kilograme de produse din carne. Atat au cofiscat politistii de la un rasinarean pentru ca acesta nu avea pentru produse documente justificative. Cel mai probabil produsele alimentare ar fi urmat sa fie comercializate la negru.

imagesCei care au dat peste barbat au fost politistii rutieri care in cursul serii au desfasurat o actiune rutiera pe drumul dintre Sibiu si Rasinari. Acestia au tras pe dreapta pentru un control de rutina un autoturism. In urma verificarilor efectuate, oamenii legii au constatat faptul ca soferul din Rasinari transporta 70 de kilograme de produse din carne pentru care nu avea niciun document de provenienta sau transport. In acest caz de continuarea cercetarilor se vor ocupa politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii alaturi de inspectorii Directiei Sanitar-Veterinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se dau alimentele!

De miercuri a inceput distributia alimentelor de la Uniunea Europeana. Doar 1500 de beneficiari le vor primi inainte de sarbatori. Pentru restul municipalitatea asteapta in ianuarie 2015 o noua transa de alimente. Primii 200 de asistati social si-au primit alimentele de la Uniunea Europeana incepand de miercuri dimineata. Anul acesta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro