Calculatoare in sediile ANAF pentru cei care trebuie sa depuna declaratia unica

ANAF vine in sintampinarea sibienilor care trebie sa isi depuna declaratiile privind impozitul pe venit dar care nu au un calculator propriu, acasa. In 5 locatii din tot judetul au fost amplasate calculatoare in sistem self service unde oamenii isi pot completa documentele pe care mai apoi trebuie sa le depuna pentru calculul impozitului si al contributiilor sociale.

ANAF Sibiu incearca sa le vina in ajutor sibienilor care trebuie sa depuna declaratia unica. In situatia in care mai exista oameni care nu au un calculator personal de pe care sa descarce si sa completeze formularul unic, in 5 locatii ale Directiei Finantelor Publice au fost puse la dispozitia doritorilor compuere care sa poata fi folosite gratuit.

In judetul nostru sunt calculatoare pentru cei care au nevoie in sediul din Sibiu, cel din Medias dar si cele din Avrig, Agnita si Saliste.

Dotarea cu PC-uri este parte a unui program national menit sa vina in ajutorul celor nevoiti sa depuna “Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoane fizice.”

Declaratiile se depun pana la data de 31 iulie 2019. Atentie insa, cei de la ANAF fac apel la oameni sa isi depuna documentele din timp pentru a evita supraaglomerarea sistemului si, implicit, caderea acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zoo Sibiu, deschisa in ziua Summitului

Indiferent ca sunt in vizita in Sibiu sau, din contra, sunt sibieni care vor sa scape de vacarmul zilei de joi, oamenii trebuie sa stie ca Gradina Zoologica din Sibiu este unul dintre putinele obiective de agrement din oras care nu au lacatul pe usa si nici restrictii de vizitare. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro