Brazi confiscati

Hila Ovidiu

Inca o captura de pomi de Craciun. Politistii din judet au confiscat in ultimele 24 de ore 169 de brazi mari si 130 de ornamente tip bradut. Cuantumul amenzilor aplicate celor care ii transpotau fara a avea acte asupra lor a fost de 4 mii de lei.

Trei soferi care transportau brazi au fost opriti in cursul zilei de ieri de catre politistii din Avrig respectiv Porumbacu de Jos pentru a li se verifica actele de provenienta a pomilor. Niciunul dintre acestia nu avea avizele legale. Primii doi conducatori auto unul din Talmaciu si celalalt din Prahova au fost opriti in Avrig. Unul dintre acestia transporta cu autoutulitara 10 pomi de craciun fara documente legale, iar celalalt avea in masina 130 de ornamente tip Bradut de Craciun. Marfa celor doi a fost confiscata iar soferii amendati cu cate o mie de lei. Cateva ore mai tarziu, oamenii legii de la sectia rurala din Porumbacu de Jos au dat in trafic peste un alt transportator de pomi de Craciun. Soferul de 29 de ani din Avrig avea in vehiculul pe care il conducea 159 de brazi fara a avea pentru ei acte de provenienta si transport. Barbatului i-au fost confiscati pomii si i s-a aplicat o amenda de doua mii de lei. Cei 159 de pomi au ajuns in custodia Ocolului Silvic Avrig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vor spune “DA” de “sfarsitul lumii”

Ziua de 21 la va aduce noroc catorva tineri sibieni. Acestia isi vor uni destinele in ziua presupusei Apocalipse. Tinerii vor spune “da” in fata ofiterului starii civile. 4 tineri din Sibiu au ales sa sfideze orice superstitie legata de ziua presulusului sfarsit al lumii si sa o transforme intr-una […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro