Biciclist lovit de un sofer neatent

Hila Ovidiu

Un biciclist s-a trezit luat pe capota unei masini, in timp ce circula regulamentar prin giratorul de langa spital. Soferul l-a vazut tarziu pe barbat si nu a mai putut evita impactul. Din fericire biciclistul a plecat acasa pe picioarele lui.

Sa te deplasezi cu bicicleta intr-un oras aglomerat precum Sibiul poate fi echivalent cu o tentativa de suicid. A constatat acest lucru si un tanar  biciclist care in doar cateva fractiuni de secunda s-a trezit pe capota unui autoturism, desi circula regulamentar.  Biciclistul a avut un noroc chior si s-a ales doar cu cateva contuzii usoare si o sperietura sora cu moartea. Soferul neatent insa, pe langa amenda, a ramas si fara permis pentru doua luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Brukenthal-ul trece la ora de vara

O zi in plus. Asta vor castiga vizitatorii Muzeului National Brukenthal din 27 martie. Atunci institutia culturala trece la ora de vara. Orarul de vizitare va ramane cuprins tot in intervalul 10.00-18.00   De martea viitoare Muzeul National Brukenthal trece la programul de vara. Asta inseamna ca cei care vor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro