Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu invită sibienii la expoziția de artă „Pânză și Lemn”

stiri redactie

În perioada 10 – 23 mai 2021, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu găzduiește Expoziția de artă contemporană „Pânză și Lemn”. Publicul sibian este invitat să admire lucrări inedite semnate de Dana Alma Oancea (pictură acrilică pe pânză) și Ileana Cristea (pictură și transfer de imagine pe lemn). Sunt remarcabile viziunea coloristică și minuțiozitatea prin care cele două artiste pun în lumină teme florale, gastronomice, peisaje citadine și marine.

Expoziția este disponibilă pentru vizitare în foaierul instituției (Str. George Barițiu, Nr. 7, sediul nou, parter), de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 17:00.

Toate activitățile derulate în spațiile Bibliotecii ASTRA Sibiu se desfășoară în conformitate cu măsurile sanitare și de protecție recomandate de autorități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România are o nouă conducere

În cursul lunii aprilie a acestui an, au avut loc alegerile generale și locale pentru stabilirea conducerii Asociației Naționale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România– ANBPR. Atât organismul central, cât și filialele din teritoriu au organizat alegeri pentru desemnarea unor noi președinți, vicepreședinți, secretari și membri. În urma centralizării […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro