Barbat prins de selimbareni dupa ce a spart doua locuinte

Hila Ovidiu

Hot specializat pe furturi din locuinta, dat pe mana oamenilor legii de localnicii din Selimbar. Barbatul a fost retinut de politisti iar pana la finele zilei va afla daca va fi arestat preventiv pentru furt calificat si distrugere.

Politistii sibieni au reusit sa puna mana pe inca un hot specializat de furturi din locuinte. De fapt, de prinderea acestuia s-au ocupat chiar localnici Selimbarului, comuna unde barbatul daduse spargerile. Sibianul in varsta de 40 de ani a fost identificat, condus la sectie si retinut pentru 24 de ore pe baza de ordonanta. Pana la inceputul saptamanii viitoare barbatul va ajunge in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru infractiunile de distrugere si furt calificat. Politistii selimbareni documenteaza acum intreaga activitate infractionala a barbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 9 tone de alimente vandute intr-o singura luna

Lipsa banilor isi face simtita prezenta si printre cei care au muncit o viata in speranta ca la batranete vor avea o pensie care sa le asigure un trai decent. Pentru ca nu le ajung banii, tot mai multi pensionari ajung sa isi faca cumparaturile de la magazinele de tip […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro