Barbat disparut

Hila Ovidiu

De aproape 2 saptamani de zile Ioan Zlatia a disparut de acasa. Barbatul are 67 de ani si locuieste in Bungard. Politistii incearca acum sa dea de urmele disparutului si ii roaga pe toti cei care pot oferi informatii despre el sa nu ezite in a suna la 112.

foto zlatiaBarbatul a fost vazut ultima data in data de 4 aprilie la domiciliul sau din localitatea Bungard. De atunci nimeni nu mai stie nimic de Ioan Zlatia. Disparitia batranului in varsta de 67 de ani a fost raportata la politie in urma cu doar 24 de ore. Politistii incearca acum sa afle ce s-a intamplat cu barbatul mai ales ca acesta nu obisnuia sa paraseasca domiciliul fara sa anunte si nimeni nu stia sa sufere de vreo boala. Oamenii legii fac apel la cetateni, rugandu-i sa anunte prin 112 in situatia in care detin informatii despre persoana din imagine. Barbatul are aproximativ 1,65 inaltime, maxim 70 de kilograme, fata ovala, ochi caprui, ten masliniu, par carunt, tuns scurt, cu calvitie frontala. Are un defect de vedere la ochiul drept, mai exact pupila este de culoare alba. Se banuieste ca la momentul disparitiei acesta purta un palton de stofa de culoare inchisa, o haina de stofa de culoare maro. Nu se mai cunosc si alte detalii despre imbracaminte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari la strazi

Saptamana viitoare incep lucrari pe mai multe strazi din Sibiu. Vorbim aici despre modernizare carosabil pe Traian Demetrescu, reparatii pe Calea Cisnadiei si interventii la retele pe alte 6 artere. Traian Demetrescu este parte a pachetului Terezian Viile Sibiului. Lucrarile vor fi efectuate pe bucatele, asa ca strada va fi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro